Cockpitbord - til din Bavaria

Udover cockpitbordet har jeg lavet en række andre tiltag. Et gennemgående træk ved mange af de idéer, jeg får, er ønsket om at udnytte pladsen mere optimalt med enkle og funktionelle løsninger. Selvom båden er stor, rummelig og fyldt med gode detaljer er der masser af mulighed for at optimere det yderligere. Som det forhåbentlig fremgår af billederne er idéerne ligeledes lavet med sans for detaljen og gør kun, at båden fremtræder endnu flottere.

 

 

NYHED:

Jeg får primært forespørgsler fra Bavaria ejere, men andre bådejere har også henvendt sig og jeg finder stor glæde i at finde kreative svar på disse forespørglser. Jeg har senest lavet et cockpitbord til en Rasmus 31 men har også lavet borde til Luffe og Najad - se mere under "billeder"

Trædeplade inkl stævnstige til Bavaria 37

Trædeplade til Bavaria 32

Trædepladen ved prædikestolen er udover den funktionelle værdi med til at give båden et mere eksklusivt præg. Der er en rød tråd til cockpitbordet og fodstøtten og med gummifugen er den langt mere sikker at træde op på end den trædeflade der følger med båden. Trædepladen er her med fordel kombineres med en stige, hvilket betyder at man langt nemmere kan komme ombord.

Fodstøtten i cockpittet giver et langt bedre udsyn henover sprayhooden – meget fordelagtigt, når man er ved at lægge til i havnen. Den er ydermere konstrueret med to skråkanter, så du har masser af komfort når båden krænger. Når du ligger i havn kan du vælge at slå fodstøtten op og undgå træk ved fødderne.

Om du har en idé til din båd, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Snedkermester, Leif Nielsen - Bredetvedvej 19, 4300 Holbæk - Mobil +45 2814 8652 - mail: bredetved@gmail.com